Provocarea Destinului 18 Iulie 2023 Sezonul 1 Episodul 6

provocarea destinului 18 iulie 2023 episodul 6 sezonul 1
Tina și Olivia de la Provocarea Destinului episodul 6 din 18 iulie 2023 s-au arătat interesate de Bote. Cele două au pus inimioare în dreptul bărbatului, ambele cu ”Sunet off”. Tina și Olivia vor să-l cunoască pe Bote. Bărbatul și-a declarat in editia trecuta simpatia pentru Alana, cu care s-a și sărutat zilele trecute. Mai târziu, Olivia a pus și ea inimioara cu sunet off în dreptul lui Bote. ”Mi s-a părut de la început că există o atracție”, a justificat ea.

Lili s-a arătat deranjată de faptul că Alex și Alys s-au pupat pe terasă. Iată ce i-a reproșat bărbatului. După discuția tensionată, Lili i-a dat block lui Alex. În lipsa companiei ei, bărbatul s-a apropiat de Alys. În ediția Provocarea Destinului din ediția de 18 iulie 2023, a existat un schimb de replici între Lili și Alex.

Bogdan a încălcat regulamentul și a vorbit cu Luiza, deși fata îi dăduse ”block” în urma unei discuții tensionate despre familie și respect.

Luiza a fost deranjată de faptul că Bogdan a folosit apelativul ”asta” când vorbea despre bunica lui. La un moment dat, după un schimb de replici cu bărbatul, ea a întrebat-o pe Oana cum i se adresează bunicilor și i-a sugerat să-l învețe.

Foarte nervos, el a ridicat tonul și a încălcat regulamentul. Luiza îi dăduse ”block”, adică nu își dorea ca Bogdan să mai vorbească cu ea. El a țipat și imediat a sunat gongul, prin care staful emisiunii anunța că s-a încălcat regulamentul.

Provocarea destinului din 18 iulie 2023 sezonul 1 episodul 6

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 6 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 18 iulie 2023 episodul 6 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 18 iulie 20223 sezonul 1 episodul 6 integral.


error: Content is protected !!