Provocarea Destinului 12 August Sezonul 1 Episodul 25 Finala

provocarea destinului 12 august 2023 episodul 25 sezonul 1
La ultima petrecere în casa Provocarea Destinului 12 august 2023 episodul 25 finala, au existat tensiuni între două cupluri: Alana-Marius și Alys-Bote. Alana s-a supărat și a plâns pentru că Marius ar fi continuat discuțiile tensionate cu Alys. Ea i-a reproșat că nu a evitat conversația cu iubita lui Bote. De aici s-a ajuns la lacrimi și reproșuri.

Alana i-a zis lui Marius că observă câteva frustări la el, la fel ca la fostul ei partener. Ea îi reproșa că nu a ascultat-o atunci când i-a făcut semn să înceteze interacțiunile cu Alys, care se afla lângă ei.

În Finala Provocarea Destinului din 12 august 2023, Dianna Rotaru a anunțat cine sunt câștigătorii premiului de 10.000 de euro. Publicul a votat intens în ultima săptămână și a ales câștigătorii celor trei premii puse la bătaie. Alana-Marius, Oana-Adrian, Alys-Bote și Tina-Ciprian sunt cei care au luptat pentru marele premiu în valoare de 10.000 de euro. Moderatoarea singurului dating show din România a anunțat câștigătorii aleși de publicul Provocarea Destinului.

Provocarea destinului din 12 august 2023 sezonul 1 episodul 25

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 12 august 2023 sezonul 1 episodul 25 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 12 august 2023 episodul 25 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 12.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 12 august 20223 sezonul 1 episodul 25 integral.


error: Content is protected !!