Provocarea Destinului 11 August 2023 Sezonul 1 Episodul 24

provocarea destinului 11 august 2023 episodul 24 sezonul 1
Alys a plâns și a invocat chiar despărțirea de Bote la provocarea destinului din 11 august 2023 episodul 24, ca urmare a comentariilor Oliviei. În emsia Provocarea Destinului 2023 femeia și iubitul ei au spus că s-au împăcat. Olivia și Alys s-au certat din nou. Olivia i-a cerut lui Bote să-i transmită lui Alys să înceteze să mai comenteze la adresa ei, iar Alys a intervenit în discuție și a urmat un adevărat scandal în casa Provocaărilor.

Tina s-a supărat după ce Flaviu i-a dat exclusivitate Izei. Bărbatul a spus în emisia Provocarea Destinului de pe 11 august 2023 că Tina ar fi încecat să-l sărute la video off. Tina i-a dat video off lui Flaviu, iar fără camere cei doi și-u făcut masaj reciproc. După acel moment Flaviu i-a dat exclusivitate Izei, iar Tina a considerat că bărbatul a pus-o într-o lumină proastă.

Flaviu a spus că Tina ar fi încercat să-l sărute la video off: „Chiar și la video off am păstrat niște limite cu decență. Probabil Tina și-ar fi dorit mai mult de un masaj. A încercat să mă sărute, iar eu am fost decent și nu i-am făcut jocul. Am glumit ca nu cumva să ieșim supărați. De ieri nu sunt genul tău că n-au ieșit lucrurile așa cum a vrut. Simpatia nu e reciprocă. Pur și simplu nu vreau”, a spus Flaviu.

Provocarea destinului din 11 august 2023 sezonul 1 episodul 24

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 11 august 2023 sezonul 1 episodul 24 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 11 august 2023 episodul 24 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 11.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 11 august 20223 sezonul 1 episodul 24 integral.