Provocarea Destinului 10 August 2023 Sezonul 1 Episodul 23

provocarea destinului 10 august 2023 episodul 23 sezonul 1
Olivia și Bote au avut un dialog fără să fie filmați la provocarea destinului 10 august 2023 episodul 23, după ce Olivia i-a dat o inimioară cu „video off”, însă au putut fi auzți. În ediția de Provocarea Destinului de pe 10 august 2023 a fost difuzată converația lor. Olivia s-a îmbrăcat în rochia roșie pe care a purtat-o în prima zi de Provocarea Destinului, când a primit un buchet de flori de la Bote. Femeia a vrut ca Bote să știe ce simte și ce a simțit pentru el:

Tina i-a dat o inimioară „video off” lui Flaviu. Cei doi au spus că și-au făcut un masaj unul altuia în timpul în care nu au fost filmați. În ediția live de Provocarea Destinului de pe 10 august 2023 telespectatorii au auzit ce au vorbit cei doi. Flaviu și Tina au petrecut timp fără camerele de filmat, însă sunetul a putut fi auzit.

Provocarea destinului din 10 august 2023 sezonul 1 episodul 23

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 10 august 2023 sezonul 1 episodul 23 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 10 august 2023 episodul 23 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 10 august 20223 sezonul 1 episodul 23 integral.