Provocarea Destinului 1 August 2023 Sezonul 1 Episodul 16

provocarea destinului 1 august 2023 episodul 16 sezonul 1
Alys este foarte deranjată la provocarea destinului 1 august 2023 episodul 16 de faptul că Alana s-a apropiat de Marius, cel de care era atrasă. După ce s-au certat în emisia din 31 iulie, cele două au avut o discuție aprinsă și pe terasă. Cearta dintre Alys și Alana a continuat și după emisiune. Bruneta i-a atras atenția asupra faptului că blondina a spus că are probleme cu capul.

Alana și Bote au fost împreună la masaj, după ce în urmă cu câteva zile bărbatul a lansat această invitație cu ajutorul unei inimioare. Însă de atunci, Alana și Bote s-au separat, iar fata a ales brațele lui Marius, noul concurent. În ciuda acestui fapt, cei doi au trebuit să ducă la bun final provocarea și să meargă la masaj.

Alana s-a pregătit pentru date-ul cu Bote. Doamna a optat pentru un costum de baie din două piese și un caftan scurt, galben.

În timpul masajului, ea și fostul iubit nu au vorbit deloc. Ba mai mult, ea a ales să converseze cu cel care îi masa corpul.

Mai târziu, în emisia, Bote a înțepat-o pe Alana, fosta iubită, după ce aceasta a dat de înțeles că el s-a gândit doar la premiu atunci când s-a apropiat de ea.

Întrebat cum a reușit Alana să-l cucerească, concurentul de la Provocarea Destinului a afirmat: ”Cu același pisică leșinată, același stil. Îi este foarte bine stilul ăsta”.

Provocarea destinului din 1 august 2023 sezonul 1 episodul 16

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, prezentată de Dianna Rotaru.

Vara aceasta vine la a1 cu multe emoții și trăiri puternice într-un dating show intens, ce poate schimba viețile concurenților care vor să dea o șansă iubirii.

„Provocarea destinului” este singurul reality show din România dedicat poveștilor de dragoste care se pot înfiripa între protagoniști cu experiență de viață, gata să ia totul de la capăt, lăsând în urmă orice dezamăgire, relație nefastă sau ajunsă la sfârșit de drum. Aceasta este provocarea lansată în noua emisiune, care va fi prezentată de Dianna Rotaru, din iulie, la a1. Urmareste mai jos in premiera noua emisiune provocarea destinului 1 august 2023 sezonul 1 episodul 16 online.

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar 5 săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune. Tot acest joc al cunoașterii și formării de cupluri va avea, așadar, o dinamică mult mai intensă și cu atât mai savuroasă, timpul disponibil fiind foarte scurt.

Noua emisiune provocarea destinului 1 august 2023 episodul 16 sezonul 1, poate fi urmarita mai jos

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la a1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: perechea de pe locul 1 va câștiga un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, îndrăgostiții de pe locul 1 vor pleca într-o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană, iar marele premiu este de 10.000 de euro. Mai jos puteti urmari in reluare noua emisiune provocarea destinului din 1 august 20223 sezonul 1 episodul 16 integral.