Power Couple Romania Sezon 1 Episodul 11 Reluare 27 Februarie

power couple romania la bine si la greu integral in reluare

11 cupluri de vedete se întrec pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro. Fie că e vorba despre perechi care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții sunt gata să dovedească forța relațiilor lor, la bine, dar mai ales la greu, în probe cu adevărat surprinzătoare. Urmareste aici pe site, mai jos, emisiunea pwoer couple romania la bine si la greu episodul 11 din 27 februarie 2024, complet.

Power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 11 online 27 februarie 2024, reluare complet

„Este un show care are toate ingredientele – lacrimi, zâmbete, durere, povești de viață. Trebuie să vă uitați și să încercați să intrați în joc, de acasă, alături de partener. Abia aștept să înceapă!”, a declarat, după vizionare, CRBL, care a participat în competiție alături de soția lui, Elena. ”E incredibil cum am retrăit toate emoțiile când am văzut imaginile din primele episoade Power Couple! Deși știm ce am făcut la probe, abia acum avem ocazia să ne vedem cu adevărat unii pe alții și să descoperim cum a reacționat fiecare concurent.”

CRBL este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și de la începutul anilor 2000, este o prezență nelipsită din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, nu mulți au avut ocazia să îl vadă, de-a lungul timpului, în postura de tătic. El și soția lui Elena au împreună o fiică adolescență și odată cu participare în cadrul competiției Power Couple România – La bine şi la greu, ei au dezvăluit cum se descurcă în postura de părinți.

CRBL și soția lui, Elena au o relație de peste 15 ani, însă este pentru prima dată când participă împreună într-o competiție. Cuplul și-a ținut departe de lumina reflectoarelor viața de familie, dar cu doar câteva zile înainte de marea premieră, CRBL și soția lui au dezvăluit detalii mai puțin cunoscute. Te invit sa urmaresti in premiera aici mai jos, emisiunea pwoer couple romania la bine si la greu episodul 11 in reluare 27 februarie 2024, complet.

Fiecare dintre acestea va fi gata să dovedească forța relației în probe surprinzătoare la înălțimi amețitoare, pe apă, dar și pe uscat, în soarele dogoritor al unor peisaje impresionante. Filmată în Malta, producția de anvergură a a1, realizată după un format internațional de succes, este reality show-ul prezentat de Dani Oțil care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Aici pe site-ul nostru puteti urmari mai jos o noua emisiune romaneasca Power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 11 online 27 februarie 2024 in reluare..

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme și situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Cu o relație de zece ani și o căsnicie de cinci ani, actorul Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, cantautoare, actriță și dansatoare au intrat în această competiție dornici de o experiență cât se poate de distractivă, aducând cu ei în bagajele pentru Malta și o supradoză de bună dispoziție. De altfel, umorul a fost parte integrantă din viața lor de cuplu încă de la început. Cosmin povestește că a cerut-o în căsătorie pe Eliza la trei ani de relație – oferindu-i inelul într-un moment neașteptat, chiar în mijlocul unei discuții contradictorii. Urmariti mai jos, emisiunea pwoer couple romania la bine si la greu episodul 11 online 27 februarie 2024.