Poftiti in Dobrogea Episodul 3 Complet 10 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi poftiti in dobrogea episoade complete in reluare 2024

În cea de a treia ediție a noului sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea episodul 3 complet 10 ianuarie 2024, Cătălin Moroșanu a avut o reacție la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Nea Marin, deși a încercat să îl ajute, nu a putut să-i rezolve problema, așa că a venit cu o altă soluție. mai jos, emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 3 din 10 ianuarie 2024, complet.

Supărat pentru că și-a dorit ca momentul lui din timpul spectacolului să fie unul cu adevărat special și pentru că nu se va putea întâmpla acest lucru, Cătălin are o reacție ieșită de sub control. Iată ce problemă i-a stat în cale și cu ce propunere a venit nea Marin.

Poftiti in Dobrogea episodul 3 din 10 ianuarie 2024, reluare integral

„Eu în timpul programului pe care trebuie să-l fac eu am nevoie de un head-set. Și head-set-ul ăsta este foarte important pentru că eu vorbesc!” îi spunea Cătălin lui nea Marin.

Coregraful se interesează de microfonul pe care l-a comandat, dar află că nu există altul înafară de cel care va sta pe stativ.

În acest moment Cătălin Moroșanu izbucnește de nervi pentru că nu știe cum va reuși să facă mișcările conform planului său cu head-set-ul. Va invitam sa urmariti chiar aici mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 3 online 10 ianuarie 2024, integral.

„Ori faci profesionist, ori nu mai faci deloc” a mai adăgat luptătorul de kickbox.

„Nea Marine! (…) nu mai fac nimic că m-am enervat. Cum să fac la stativ măi nea Marine? Unde vorbesc cu oamenii? Am vrut să iau copiii în față. Aveam o coregrafie. Cu cine să fac eu acum?” strigă supărat Cătălin.

Aici pe site-ul nostru puteti urmari mai jos un nou sezon din poftiti pe la noi numit poftititi in Dobrogea episodul 3 online 10 ianuarie 2024 in reluare..

Nea Marin ia o decizie care, surprinzător, îl liniștește oarecum pe luptător, dar îl și dezamăgește în același timp:

„Nu mai facem. Gata. Stop! Nu te mai chinui! Nu mai facem! Gata, îl scot! Gata! Moroșică, n-ai avut baftă, la revedere! Gata!” i-a spus coregraful.

„E o mare problemă, nu că nu e! A mai adăugat supărat nea Mărin.

Trecând la următoarele indicații, nea Marin îi dă o altă sarcină pe care să o ducă la bun sfârșit.

„Deci tu la 16:30 ești aici. Vin oamenii prin rotație. Eu văd cum îi aduc pe toți ca să facă și un pic de amplasamente. Vedem noi cum! Hai!” a spus nea Marin plecând nervos din cauza faptului că se afla în criză de timp. Urmariti mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 3 din 10 ianuarie 2024 in reluare.