Poftiti in Dobrogea Episodul 2 Online 9 Ianuarie 2024

poftiti pe la noi poftiti in dobrogea episoade complete in reluare 2024

Tania Popa a făcut o dezvăluire în cea de a doua ediție a noului sezon poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea episodul 2 online 9 ianuarie 2024 la care nu mulți se așteptau. Iată prin ce clipe grele a trecut actrița de-a lungul vieții sale și de ce nu poate să treacă peste. Urmareste aici pe site, mai jos, emisiunea poftiti pe la noi: poftiti in Dobrogea episodul 2 din 9 ianuarie 2024, complet.

Ajunși la noua locație, Cristi Iacob și Tania au avut o nouă misiune, unde au remarcat imediat inscripția de pe tricoul domnului („Miere de Jurilovca”) care avea să le spună ce au de făcut în acea zi.

Poftiti in Dobrogea episodul 2 din 9 ianuarie 2024, reluare integral

Cei doi au îmbrăcat costumele pentru a recolta fagurii, iar Tania s-a arătat din ce în ce mai sceptică cu privire la această activitate. Cu toate acestea, actrița și-a făcut curaj și l-a acompaniat pe Cristi în scoaterea fagurilor din stup. Tania a avut misiunea de a da jos albinele de pe faguri cu ajutorul unei perii, și a reușit să o facă cu succes, dar cu multă teamă. Va invitam sa urmariti chiar aici mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 2 online 9 ianuarie 2024, integral.

Dacă Tania a stat cât a putut departe de albine, Cristi Iacob s-a dovedit a fi chiar în elementul său, chiar dacă nu mai curățase stupi niciodată.

„Pentru că m-am îndrăgostit de vietățile astea numite albine. M-am simțit de parcă făceam chestia asta de 20 de ani” povestea Cristi cu zâmbetul pe buze și cu bucurie în suflet.

Aici pe site-ul nostru puteti urmari mai jos un nou sezon din poftiti pe la noi numit poftititi in Dobrogea episodul 2 online 9 ianuarie 2024 in reluare..

În cea de a doua ediție a noului sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, invitații au ajuns la capătul puterilor. Spre seară, nea Marin i-a adus din nou pe invitați pe ringul de dans, dar acest lucru i-a scos din sărite până la finalul zilei fiind total nepricepuți.

„Nu funcționam în parametri normali!” spune Cristi extenuat.

„Stop oleacă! Hai să stăm puțin să disctăm. Nu avem timp să învățăm pașii. Hai să o luăm separat. Ia-ne ca la copii!” i-a transmis Moroșanu lui Edi, văzând că nu se descurcă deloc.

Paula este cea care intervine din nou supărată de faptul că oboseala a ajuns-o din urmă și că nu se poate concentra.

Pe ringul de dans se afla încă un ansamblu de dansuri, Ansamblul Dorulețul, cu care nea Marin s-a pus de acord ca în seara cu evenimentul să danseze pe rând pentru a prioritiza odihna tuturor.

În timp ce celălat ansamblu exersa, vedetele s-au așezat la masă și s-au pus de acord că trebuie să se calmeze și să se odihnească.

Într-un final, echipa a revenit pe ringul de dans și au încheiat seara cu felicitările lui nea Mărin. Urmariti mai jos, emisiunea poftiti in Dobrogea episodul 2 din 9 ianuarie 2024 in reluare.