Pe Aripi de Vis 28 Iulie Episoadele 148, 149, 150 Integral

pe aripi de vis serial indian 2023 reluare complet

Vikrant Oberoi este un om de afaceri bogat, dar arogant. Se căsătorește cu Mamta după ce și-a renegat prima soție Asha și fiul lor nou-născut Ansh, dându-i afară. Asha se mută într-o casă nouă cu Ansh, deși ea jură să-i distrugă pe Oberois, spunându-i lui Ansh adevărul și crescându-l să crească pentru a se răzbuna pe Oberois, în special de la fiul lui Mamta și Vikrant, Ranveer, care a primit toate lucrurile și numele. pe care Ansh l-a pierdut. Urmariti mai jos in reluare noul serial indian pe aripi de vis episodul 148, episodul 149 si episodul 150 din 28 iulie 2023.

Furios și puternic la minte, Ranveer a ajuns să-l urască pe Vikrant, după ce a aflat cum a înșelat-o pe Mamta fiind încă într-o relație nelegitimă cu o femeie încă după căsătoria lor. Pe de altă parte, managerul lui Vikrant, Rakesh Sharma, locuiește cu familia sa iubitoare, inclusiv cu fiica sa Suhaani, un aspirant la medic.

Pe aripi de vis din 28 iulie 2023 episodul 148, episodul 149 si episodul 150

Ranveer și Ansh studiază la aceeași facultate. Ranveer nu a știut încă din copilărie că Ansh este fratele său vitreg și nu-l place, deși Ansh știe adevărul și încă caută să se răzbune. Suhaani se înscrie la aceeași facultate. Rakesh îi cere lui Ranveer să-și asume responsabilitatea, care este de acord. Între timp, devin buni prieteni. Riya, un prieten apropiat al lui Ranveer și Suhaani, studiază acolo și cine îl iubește pe Ranveer încă din copilărie, dar este descurajat când știe că se îndrăgostește de Suhaani.

Ansh intenționează să-i separe pe Ranveer și Suhaani cu ajutorul lui Riya, dar în zadar. Suhaani își răspund și sentimentele pentru Ranveer. Inițial ezită să accepte alianța lor din cauza faptului că nu este foarte bogat ca Vikrant, Rakesh dă în sfârșit din cap când înțelege că Ranveer este perfect pentru Suhaani. Cei doi se logodesc mult spre consternarea lui Vikrant, Riya și Ansh. Ansh, care nu poate tolera fericirea lui Ranveer, îi dezvăluie în cele din urmă că este fratele său vitreg și, de asemenea, îl lovește puternic în cap. Ranveer este lăsat beat și inconștient, a cărui dovadă Ansh îi arată lui Rakesh, spunând că Ranveer nu va veni. Rakesh anunță apoi căsătoria lui Ansh și Suhaani. Ea se căsătorește cu el într-o dilemă, deoarece Ranveer întârzie să ajungă la locul de desfășurare. Va invitam sa urmariti alaturi de noi serialul pe aripi de vis episodul 148, episodul 149 si episodul 150 din data de 28 iulie 2023, mai jos.

Serialul indian pe aripi de vis episodul 148, episodul 149 si episodul 150 din 28 iulie 2023, poate fi urmarit mai jos

După ce Ranveer află despre căsătorie, îl bate furios pe Ansh și arde locul nunții. Ansh îi dezvăluie în cele din urmă lui Suhani că s-a căsătorit cu ea pentru a smulge orice fericire de la Ranveer. În cele din urmă, își rupe căsătoria cu Ansh. Ranveer și Suhani se căsătoresc în sfârșit. Vikrant o părăsește pe Mamta și se împacă cu Asha, acceptându-l pe Ansh ca moștenitor. Ansh se căsătorește și cu Honey, o fată care s-a întors dintr-un azil mintal. Iulie târziu, Honey îndreaptă o armă spre Ranveer, dar Ansh este împușcat și moare. Asha își cere scuze lui Mamta, își dă seama de greșelile ei și părăsește casa lui Vikrant. Pe aripi de vis episodul 148, episodul 149 si episodul 150 poate fi urmarit mai jos.