Pacate din Iubire 21 August 2023 Episodul 40 si Episodul 41

pacate din iubire telenovela din 2023 complet

San Juan este un oraș în care păcate precum trădarea, egoismul, abuzul de putere și crimele care încearcă să rămână nepedepsite sunt ascunse sub vălul obiceiurilor și tradițiilor bune. În San Juan, unde domnește ceea ce vor spune, orice este deplasat va deveni păcat și aceasta este pâinea zilnică din această poveste. Urmareste mai jos reluarea noii telenovele pacate din iubire episodul 40 si episodul 41 din 21 august 2023.

Păcatul nostru central se naște dintr-o iubire interzisă, o iubire pură și dezinteresată între Elsa Quiroga, o tânără care pune la îndoială regulile impuse; cu un caracter rebel și transgresiv și Andrés Martínez, un bărbat tânăr, cinstit și nobil, dar persecutat pentru originile sale umile. Armando Quiroga, tatăl Elsei și cel mai proeminent păcătos din istoria noastră, va face tot ce îi stă în putere pentru a preveni dragostea lor, deoarece aceasta contravine idealurilor sale: cei doi aparțin unor clase sociale diferite și relația lor nu este bine privită.

Pacate din iubire episodul 40 si episodul 41 din 21 august 2023

În nerăbdarea lor de a atinge fericirea, Elsa și Andrés vor sfida regulile impuse încercând să se elibereze de jugul a tot ceea ce presupune San Juan, fără a anticipa că acesta va fi începutul unui drum întortocheat care îi va face să treacă prin dureri incomparabile: pierderea fiicei lor, despărțirea din cauza condamnării lui Andrés din cauza unei crime pe care nu a comis-o pe care nu a comis-o, fără să și-o închipuie Morales, să-și închipuie căsătoria lui Els Horacio. că vor afla în curând că fiica lor nu a murit cu adevărat.și este în pericol, ceea ce îi va face să se predea căutării ei pentru a o recupera; Pe această cale, poate că vor descoperi că dragostea care îi unește transcende timpul și distanța. O noua telenovela mexicana, produsa in acest an, pacate din iubire episodul 40 si episodul 41 din 21 august 2023, poate fi urmarita mai jos

Armando Quiroga este directorul La Magnolia, afacerea de familie a soției sale Estela Cáceres. Este un om puternic, egoist și manipulator, care se îngrijește doar de propriile interese fără a ține cont de părerea celorlalți, cu atât mai puțin de a Estela, al cărei păcat este a fi o femeie abnegată, iubitoare, devotată familiei sale și care este trădată de Armando împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Ángela Bulnes. După ce își dă seama, Estela îi provoacă un accident psihiatric, o duce la spital. Armando va profita de aceasta situatie pentru a profita, atat in afaceri cat si in mediul familial, fara sa-i pese ca Estela sufera de un tratament inadecvat si inuman.

O noua telenovela pacate din iubire episodul 40 si episodul 41 din 21 august 2023, poate fi urmarita mai jos

Armando va fi întotdeauna ajutat de iubita lui necondiționată Ángela Bulnes și de doctorul Leónidas; fără a anticipa că Héctor Morales, care este îndrăgostit de Estela, o va ajuta. Nici Armando nu mizează pe apariția Irenei Cáceres, sora Estelei, care să o ajute să-și reia frâiele vieții, ale La Magnoliei și să-l înfrunte pe Armando, fără să bănuiască că destinul ei este marcat ca toți ceilalți care îl provoacă; în cazul ei, va găsi moartea, fapt care va spori dorința Estelei de a-i face dreptate surorii ei; Pe acest drum, Estela va fi susținută de Héctor Morales și de fiica sa Elsa, care, derivată din toate pagubele pe care Armando i-a provocat-o, simte o aversiune firească față de el. Armando nu o va lăsa cu ușurință pe Estela să câștige războiul și va face tot posibilul pentru a-și menține poziția de putere și glorie, împiedicând fiecare pas pe care Estela îl face pentru a lua frâiele lui La Magnolia și a-l alunga pe Armando din companie și din viața ei. Urmariti mai jos telenovela pacate din iubire episodul 40 si episodul 41 din 21 august 2023, integral.