Mireasa Sezonul 9 Episodul 45 Online 22 Martie 2024

mireasa sezonul 9 episoade complet in reluare 2024

Doamna Daniela a enumerat încurajările de care a avut parte Laura la mireasa sezonul 9 episodul 45 online 22 martie 2024. Mama lui Cristian a amintit că fosta lui iubită a avut parte de vizita a mamei și a prietenei, că a discutat cu mama Antoniei și a primit îngrijiri la păr. În același timp, doamna Daniela a reproșat faptul că la ea nu a venit nimeni să o încurajeze și că a rămas în minte cu expresii ca: „situație fără precedent” și „ abatere”. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 9 episodul 45 online 22 martie 2024.

Cristian și Laura au fost puși în situația de a demonstra că ei nu au format un cuplu în afara casei Mireasa. Fata a precizat că ea șterge de fel mesajele din telefon. În gala de pe 22 martie 2024 publicul Mireasa a putut vedea ce s-a găsit în telefonul lui Cristian.

Liviu și-a anunțat decizia de a se despărți de Iuliana în gala de pe 22 martie 2024. Anunțul băiatului a luat prin surprindere pe toată lumea.

„Nu cred că afară o să fie bine! Când ieșim împreună afară nu cred că putem duce povestea mai departe. Cred că e mai bine să ne oprim acum! Asta e decizia mea!”, a spus Liviu.

„De ce nu mi-ai comunicat aseară?”, a întrebat Iuliana, care nu știa nimic despre intențiile băiatului.

Emisiunea mireasa sezonul 9 episodul 45 online 22 martie 2024, poate fi urmarita mai jos

„A fost o vacanţă lungă şi frumoasă, dar abia aşteptăm să ne întoarcem cu un nou sezon! Cel mai iubit şi mai popular reality-show matrimonial a ajuns la cel de-al nouălea sezon, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi asculte ritmul inimii şi să trăiască cea mai faină experienţă din viaţa lor.

Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 9 mame spun alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa! Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 9 episodul 45 reluare din 22 martie 2024 online.

În ritmul inimii, nouă băieți au sosit în casa Mireasa. Opt dintre ei sunt însoțiți de mame și se anunță un sezon pe cinste, cu iubire, fericire, momente de tristețe și, mai ales, alegeri făcute în ritmul inimii.

Liviu e însoțit de mama lui, Viorica. Lucrează în construcții și speră să găsească o fată pentru o relație de durată. Nu are pretenții, vrea doar o parteneră înaltă. Albert Vine din județul Bacău, Moinești. Are 29 de ani și e muzician de profesie. Vine cu mama Maria.

Andrei E din Focșani, Vrancea. Muncește în București, a activat într-un minister, iar acum lucrează în It. A venit însoțit de mama Nicoleta. A studiat informatica și are master în securitate cibernetică. Dediș Ionuț are 30 ani, este din Brăila. Lucrează în industria muzicală, e impresar. Vine însoțit de mătușa Ioana. Restul concurentilor baieti ii puteti vedea urmarind editia de astazi mai jos in reluare.

Emisiunea mireasa sezonul 9 episodul 45 online 22 martie 2024, poate fi urmarita mai jos

În sezonul 9 Mireasa, nouă fete sunt hotărâte să trăiască intens experiența Mireasa și să-și găsească sufletul pereche. Tinerele sunt hotărâte să aleagă cu sufletul, în ritmul inimii, pentru o iubire care să țină o viață întreagă. Să le descoperim împreună pe concurentele sezonului 9 Mireasa. Cât de frumoase sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la a1.