Mireasa Sezonul 9 Episodul 18 din 14 Februarie 2024

mireasa sezonul 9 episoade complet in reluare 2024

A fost scandal în casa fetelor și a mamelor în timpul unui task la mireasa sezonul 9 episodul 18 online 14 februarie 2024. Mamele au încurcat și ele grămăjoarele și au fost nevoite să-și schimbe voturile. Fetele au fost provocate să toace legume și s-a ales cu ceartă. Nu doar între tinere, ci și între mame, căci acestea au greșit jurizarea. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 9 episodul 18 online 14 februarie 2024.

Delia a fost foarte vocală, lucru care le-a nemulțumit pe celelalte fete. Ele s-au certat pe legume și multe au fost nemulțumite de cuțitele primite.

După ce au analizat fiecare activitate a gospodinelor, mamele au votat. Doamna Viorica a optat pentru Iuliana, doamna Floarea pe Andrada, doamna Ioana pe Delia, doamna Mariana pe Maria, doamna Daniela pe Delia, doamna Maria pe Andrada.

Pentru că a fost egalitate între Andrada și Delia, doamna Mariana a anunțat câștigătoarea: Delia.

Revenind în bucătărie, fetele contestau decizia mamelor. Ele afirmau că nu a fost corect. Cele mai vocale au fost Laura, Andrada, Maria.

Doamna Daniela a realizat că mamele au încurcat grămăjoarele, astfel că și-au schimbat alegerile. Majoritatea au optat pentru Antonia. Astfel, Antonia a fost câștigătoarea.

Emisiunea mireasa sezonul 9 episodul 18 online 14 februarie 2024, poate fi urmarita mai jos

„A fost o vacanţă lungă şi frumoasă, dar abia aşteptăm să ne întoarcem cu un nou sezon! Cel mai iubit şi mai popular reality-show matrimonial a ajuns la cel de-al nouălea sezon, iar concurenţii sunt pregătiţi să-şi asculte ritmul inimii şi să trăiască cea mai faină experienţă din viaţa lor.

Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 9 mame spun alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa!

Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 9 episodul 18 reluare din 14 februarie 2024 online.

În ritmul inimii, nouă băieți au sosit în casa Mireasa. Opt dintre ei sunt însoțiți de mame și se anunță un sezon pe cinste, cu iubire, fericire, momente de tristețe și, mai ales, alegeri făcute în ritmul inimii.

Liviu e însoțit de mama lui, Viorica. Lucrează în construcții și speră să găsească o fată pentru o relație de durată. Nu are pretenții, vrea doar o parteneră înaltă. Albert Vine din județul Bacău, Moinești. Are 24 de ani și e muzician de profesie. Vine cu mama Maria.

Andrei E din Focșani, Vrancea. Muncește în București, a activat într-un minister, iar acum lucrează în It. A venit însoțit de mama Nicoleta. A studiat informatica și are master în securitate cibernetică. Dediș Ionuț are 30 ani, este din Brăila. Lucrează în industria muzicală, e impresar. Vine însoțit de mătușa Ioana. Restul concurentilor baieti ii puteti vedea urmarind editia de astazi mai jos in reluare.

Emisiunea mireasa sezonul 9 episodul 18 online 14 februarie 2024, poate fi urmarita mai jos

În sezonul 9 Mireasa, nouă fete sunt hotărâte să trăiască intens experiența Mireasa și să-și găsească sufletul pereche. Tinerele sunt hotărâte să aleagă cu sufletul, în ritmul inimii, pentru o iubire care să țină o viață întreagă. Să le descoperim împreună pe concurentele sezonului 9 Mireasa. Cât de frumoase sunt fetele care participă la show-ul matrimonial de la a1.