Mireasa – Sezonul 7 Episodul 59 din 6 Aprilie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 59 din 6 aprilie 2023 online
Deși în urmă cu câteva săptămâni erau foarte apropiate, Hatice și doamna Loredana s-au îndepărtat. Fata o acuză pe mama lui Dani că a provocat-o să se certe cu alți concurenți.

In editia din mireasa sezonul 7 episodul 59 online 6 aprilie 2023, Doamna Loredana este acuzată de Hatice că ar provoca certuri în casa Mireasa.

”Doamna Loredana se atașează de o persoană, așteaptă așteaptă să scoată latura aia negativă, o studiază, cunoaște și apoi o atacă. (…) Îmi spunea că Maria a venit să provoace, cu Sabrina că a zis că ai urlat.

O persoană când îți vrea binele, nu vine să apese butonul ăla despre care știe că declanșează tot. La copilul dumneavoastră știți să ziceți să tacă din gură. Ați venit să-mi spuneți de fiecare. Și despre Andrei că face jocul, despre toți. Despre doamna Livia, doamna Ana. Eu spun ce văd. Și că le este frică de mine”, a spus Hatice în mireasa sezonul 7 episodul 59 din 6 aprilie 2023.

Mireasa sezonul 7 episodul 59 din 6 aprilie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 59 online 6 aprilie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 59 online 6 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 59 reluare din 6 aprilie 2023 online.