Mireasa – Sezonul 7 Episodul 53 din 29 Martie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 53 reluare 29 martie 2023
In editia din data de 29 martie 2023 a emisiunii Mireasa sezonul 7 episodul 53. La ultimul task, Roberto a fost ținta unor atacuri venite din partea lui Mihai și Hatice. Concurenta considera că pe undeva i se face o nedreptate. Mama lui Mihai a intrat în direct pentru a vorbi despre această situație.

În timpul task-ului, Dani și Daiana au participat și ei la atacurile lui Hatice și Mihai, dar nu și-au dorit să se ajungă atât de departe. Cei doi au afirmat că nimeni nu a avut curajul să îl apere pe Roberto. Doamna Loredana a sesizat că Hatice o evită.

De câteva zile, între Giulia și Zain există o dezbatere, pornită de la ideea de permisiuni în relație. Giulia nu simte să facă pași spre o relație cu el.

După discuțiile avute cu Zain și Antonio, Giulia îi explica situația Daianei. Doamna Ana i-a oferit, de asemenea, câteva sfaturi.

Mireasa sezonul 7 episodul 53 din 28 martie 2023 online

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 53 fara intreruperi 28 martie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 53 integral 28 martie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 53 reluare din 28 martie 2023 complet.