Mireasa – Sezonul 7 Episodul 49 din 23 Martie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 49 din 23 martie 2023 online

Daiana a plâns după ce la task-ul secretelor a povestit cum și-a început viața sexuală. Doamna Loredana l-a mustrat pe fiul său pentru cele spune de el. Urmareste mai jos reluarea editiei mireasa sezonul 7 episodul 49 integral 23 martie 2023.

”La 15 ani să-ți pierzi virginitatea într-o remorcă…”, a zis doamna Loredana. Doamna Ana a susținut că acest lucru te poate marca, mai ales că diferența de vârstă era 10 ani.

Mireasa sezonul 7 episodul 49 integral 23 martie 2023

Mamele au votat perechea numărul 7, adică Dani și Daiana. ”Am decis că e o dezvăluire destul de important. O asemenea experiență te poate marca într-un fel sau altul. Poate rămâne o traumă pentru toată viața”, a afirmat doamna Loredana.

Dani a fost foarte fericit că a câștigat task-ul. Roberto a fost uimit să afle secretul fetei: ”În remorcă, bă?”. Băieții au râs serios pe tema asta.

Daiana nu a fost fericită că a câștigat, ci a plâns. ”Aș vrea să-ți zic felicitări, dar nu îmi iese”, i-a zis mama. Aceasta a mers și a luat-o în brațe.

În mireasa din 23 martie 2023 sezonul 7 episodul 49, Roberto și-a cerut scuze pentru glumele făcute. Curând, mama concurentei a intervenit telefonic.

Daiana și-a cerut scuze părinților pentru că au aflat acest lucru despre ea în aceste circumstanțe. ”Orice s-ar întâmpla, noi suntem alături de tine”, a mai adăugat mama fetei. Va invitam sa urmariti pe site-ul nostru un nou episod din emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 49 in relurae 23 martie 2023.

Cei doi au renunțat la minutele de intimitate maximă și doar au dormit împreună în casa băieților. Gabriela Cristea a anunțat că mamele trebuie să aleagă un cuplu pentru a se bucura de premiul pe care cei doi l-au refuzat.

Mamele au decis ca Andrei să primească cele 20 de minute fără camere. Doamna Loredana a argumentat că povestea tânărului a stârnit hohote de râs.

Mărturisirile făcute de Dani și Daiana sunt greu de reprodus. Fata a rememorat un episod din relația toxică: ”Ajungeam să ne batem, să dăm unul în altul. I-am dat o sticlă în cap”.

Dani: ”Fata aceea era un pic mai neconformistă. Ea accepta și orice îi venea în cap. La final, eu când am terminat, ea a zis să… Am tras mașina pe marginea drumului, ne-am spălat cu cola.”

Daiana a plusat. A spus că avea 15 ani și a întreținut relații intime în aceeași mașină cu un alt cuplu. O pereche în partea din față a mașinii, a doua pereche în partea din spate. Atunci fata își și pierdea virginitatea.

Și Dani a făcut noi dezvăluiri, așa că a povestit că a făcut schimb de partenere cu prieteni de ai lui.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Mai jos puteti urmari emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 49 fara reclame 23 martie 2023.