Mireasa – Sezonul 7 Episodul 66 din 17 Aprilie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 66 din 17 aprilie 2023 online
Artista Mioara Velicu a fost prezentă la Mireasa sezonul 7 episodul 66 pe 17 aprilie 2023. Aceasta a povestit că a sărbătorit acasă, singură, prima zi de Paște.

După ce a vizionat, împreună cu concurenții, cum au petrecut ei Paștele, Mioara Velicu a povestit că a stat singură de Paște.

Mireasa sezonul 7 episodul 66 din 17 aprilie 2023 reluare

Deși are mereu zâmbetul pe buze, artista de muzică populară Mioara Velicu a povestit că a suferit de Paște. Asta pentru că a stat acasă și nu a fost înconjurată de familie.

”Îmi pare rău că nu am fost și eu la masă. (…) Am fost singură pentru că nepoata mea e plecată în Grecia, fata mea e plecată la Timișoara. Am fost la țară la mine și am gătit acolo. Am făcut drob, sarmale, am făcut salata boeuf, așa cum știu de la părinții mei că se gătește de Paște. În sufletul meu a fost durere pentru că am fost singură.”, a zis Mioara Velicu. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 66 online 17 aprilie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 66 online 17 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Mama lui Hatice a vizitat casa Mireasa și a rămas două nopți. În acest timp, a avut conversații cu toți concurenții și i-a lansat, în glumă, un avertisment lui Mihai.

Doamna Raisa, mama lui Hatice, i-a făcut o surpriză tinerei. Ea a venit în casa Mireasa, cu ocazia ușilor deschise, și a rămas două nopți.

Simona Gherghe a afirmat, în emisia Mireasa din 17 aprilie 2023 online, că toți părinții au putut rămâne cât doresc.

Mama lui Hatice a avut mai multe discuții în casa Mireasa și, într-o conversație cu Mihai, l-a atenționat că va veni la cununia lor civilă și i-a mai transmis că vrea doi nepoți, nu mai mulți.

Mama lui Hatice a stat în casa Mireasa. Într-o discuție cu Mihai, aceasta l-a atenționat să nu facă mai mult de doi copii. Ea i-a transmis că o fată și un băiat sunt suficienți.

Cei doi se aflau în living, pe canapea, alături de doamna Ana. În aceeași discuție, Mihai i-a zis că-i place firea lui Hatice și că a observat cum se domolește când e în preajma lui.

Mai târziu, în timp ce sărbătoreau aniversarea lor, Mihai i-a urat să fie fericiți și să facă doi copii.

”A fost minunată. Am fost cea mai norocoasă dintre toți. Am dormit cu mama două nopți”, a explicat concurenta. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.