Mireasa – Sezonul 7 Episodul 65 din 14 Aprilie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 65 din 14 aprilie 2023 online
În gala de vineri, la mireasa 14 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 65, Zain și Giulia au anunțat că nu mai formează un cuplu în casa Mireasa. Despărțirea s-a produs în urma unei discuții despre lipsa de încredere.

Zain și Giulia s-au despărțit, la mai puțin o săptămână de relație în casa Mireasa. Tânărul a fost abătut după ce a aflat că Giulia a spus că are încredere în el într-o proporție de 50% și că nu știe dacă s-ar putea muta din Orade.

Giulia și doamna Loredana au mers să vadă de ce Zain s-a supărat: „Suntem diferiți, e greu să ai încredere în mine. Pentru ce să încerc? E normal așa? Eu nu vreau să vorbesc cu tine! Te rog frumos să taci! Ea doar a spus: eu sunt, eu vreau. Are 25 de ani degeaba. De ce nu mă întrebi de mine? Într-o relație nu doar tu trebuie să fii fericită”, i-a spus Zain Giuliei.

Mireasa sezonul 7 episodul 65 din 14 aprilie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 65 online 14 aprilie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 65 online 14 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 65 reluare din 14 aprilie 2023 online.


error: Content is protected !!