Mireasa – Sezonul 7 Episodul 60 din 7 Aprilie 2023

mireasa sezonul 7 episodul 60 din 7 aprilie 2023 online
În ultima săptămână, în Aplicația Antena 1, telespectatorii Mireasa au votat intens. Cursa de eliminare s-a dat între Irina și Giulia. Iată ce băiat părăsește competiția matrimonială mireasa sezonul 7 episodul 60 pe 7 aprilie 2023.

Irina și Giulia de la Mireasa sezonul 7 episodul 6 online 7 aprilie 2023 au avut o săptămână intensă. Prima a avut mai multe conflicte, în timp ce și Giulia a avut discuții tensionate cu Maria și Zain.

Irina s-a certat cu doamna Loredana, iar în conflict a fost susținută de Hatice. Cele două au susținut că mama lui Dani provoacă scandaluri în casa Mireasa. Fata s-a certat și cu Maria, după ce i-a spus că s-ar potrivi mai bine cu Zain.

Giulia i-a reproșat Mariei că se pliază în funcție de cum bate vântul. S-a întâmplat după ce atunci când era certată cu Irina s-a apropiat de Simona și Sabrina, iar când s-au împăcat le-a ignorat pe acestea.

Ea și Zain s-au apropiat și mai mult. De cealaltă parte, Irina a susținut că vrea să părăsească competiția.

Mireasa sezonul 7 episodul 60 din 7 aprilie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 60 online 7 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 60 reluare din 7 aprilie 2023 online.