Mireasa din 9 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 31

mireasa sezonul 8 episodul 31 din 9 octombrie 2023
Doamna Anina a făcut o mărturisire neaștepată la mireasa sezonul 8 episodul 31 din 9 octombrie 2023. Mama lui Robert a dat de înțeles că nu este mulțumită de relația rece pe care o are cu iubita fiului ei și că nu vede, cel puțin deocamdată, posibilitatea unei căsătorii în competiție, pentru că ea consideră că Bia îi „monopolizează” fiul. Simona Gherghe a anunțat că doamna Anina și Bia vor avea parte de o ieșire din casa Mireasa împreună, pentru a lămuri situația.

Bia l-a invitat pe Robert la o discuție, după ce au fost difuzate imagini cu ei în ipostaze fiebinți. „Trebuie să învățăm să fim mai decenți. Când mă uit la noi la televizor, nu-mi place”, a spus Bia.

La petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa, Daria și Marius au dansat împreună. După apropieri și atingeri, fata a izbucnit în lacrimi. La petrecere Marius și Daria au avut parte de apropieri mai mult decât prietenești, chiar dacă cei doi au și-au oprit cunoașterea și au hotărât că între ei nu se poate construi o relație. După ce toată seara Marius a luat-o în brațe pe Daria, fata a avut o discuție cu Bia și a izbucnit în lacrimi.

Mireasa sezonul 8 episodul 31 din 9 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 31 online 9 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 31 online 9 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 31 reluare din 9 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.