Mireasa din 8 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 10 Reluare

mireasa sezonul 8 episodul 10 din 8 septembrie 2023
Două fete au intrat la cursa de eliminare în gala Mireasa sezonul 8 episodul 10 reluare 8 septembrie 2023. Publicul decide cine părăsește competiția. Fanii Mireasa au la dispoziție o săptămână să voteze la cursa de eliminare disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația a 1. Una dintre fetele aflate în cursa de eliminare va părăsi casa Mireasa.

Bia a intrat în competiția Mireasa în a doua gală a sezonului 8, cea de pe 8 septembrie 2023 Bia are 24 de ani și e din Pitești, dar e stabilită în București. Tânăra lucrează de la 14 ani, pentru că și-a dorit din adolescență să aibă o independență financiară. Bia este absolventă de Jurnalism, iar în prezent este la Master la Publicitate.

Mireasa sezonul 8 episodul 10 din 8 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 10 online 8 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 10 online 8 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 10 reluare din 8 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.