Mireasa din 8 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 104 Reluare

mireasa sezonul 7 episodul 104 din 8 iunie 2023 online
Hatice și Mihai nu au fost prezenți la începutul editiei mireasa 8 iunie 2023 sezonul 7 episodul 104 reluare. Simona Gherghe nu a precizat la înceeput dacă a fost vorba despre o întârziere sau despre o cerere în căsătorie, însă în cele din urmă cei doi au intrat în platou.

Simona Gherghe a deschis ediția Mireasa de joi, 8 iunie, cu precizarea că Mihai și Hatice lipsesc. Cei doi au fost la piscină pentru că au câștigat task-ul sărutului, după ce înainte au fost la echitație. La fiecare date Hatice merge cu o geantă în care are un mic bagaj pentru hotel, în cazul unei cereri în căsătorie.

Prezentatoarea Mireasa nu a dat foarte multe detalii la începutul emisiei, da rîn cele din urmă Mihai și hatic eși-au făcut apariția.

Mireasa sezonul 7 episodul 104 din 8 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 104 online 8 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 104 online 8 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 104 reluare din 7 iunie 2023 online.


error: Content is protected !!