Mireasa din 7 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 9 Online

mireasa sezonul 8 episodul 9 din 7 septembrie 2023
Doamna Lucica le-a povestit la mireasa sezonul 8 episodul 9 online 7 septembrie 2023 mamelor despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul vieții pentru fiul său, liviu. Prezentatoarea Mireasa, Simona Gherghe, a avut un discurs emoționant în emisia live de Mireasa de pe 7 septembrie 2023.

Mamele au discutat despre vacanțe, iar doamna Lucica a povestit că nu a avut parte de concedii pnetru că s-a axat pe muncă de la 5 dimineața până la 9 seara. Munca grea i-a adus o hernie de disc mamei lui Liviu, care continua să muncească din greu pentru a-l ajuta în continuare pe fiul său.

Alina din sezonul 8 Mireasa a fost încercată de viață, însă a dat dovadă de putere de-a lungul timpului. Fata provine dintr-o familie cu mulți frați, care și-au pierdut mama în copilărie. Alina e din Galați, are 30 de ani și e technician de unghii. Se consideră o persoană sensibilă, harnică și veselă. Face parte dintr-o familie numeroasă cu 6 surori și un frate.

Mireasa sezonul 8 episodul 9 din 7 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 9 online 7 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 9 online 7 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 9 reluare din 7 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.