Mireasa din 7 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 52 Online

mireasa sezonul 8 episodul 52 din 7 noiembrie 2023
Doamna Anina a afirmat într-un material difuzat la Mireasa, Capriciile Iubirii că nu ar avea o problemă dacă Robert și Bianca nu ajung în Finala Mireasa. După emisiune, Bia s-a retras în camera ei și a plâns, iar doamna Anina a mers după ea. Fata a spus, printre lacrimi, că nu dorește să discute. Ulterior, Bia și Robert au avut o conversație cu doamna Anina, nemulțumită că fata nu a fost deschisă la dialog anterior.

Madi și Sergiu au discutat despre starea de sănătate a fetei la mireasa sezonul 8 episodul 52 online 7 noiembrie 2023. Băiatul a precizat că dacă nu se vor căsători el nu dorește să îmbrace costumul de mire și să participe la valsul mirilor.

Madi, care este diagnosticată cu depresie, a avut o discuție cu Sergiu despre starea ei de sănătate și dorința de a rămâne alături de iubit în competiție. „Jumate aș vrea să stau aici și să lupt în continuare, jumate mă gândesc la sănătatea mea. Am stat atâta timp aici și acum să dau cu piciorul… Eu am făcut cam tot ce trebuie din punct de vedere medical, dar psihicul meu e la pământ”, a spus fata.

Mireasa sezonul 8 episodul 52 din 7 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 52 online 7 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 52 online 7 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 52 reluare din 7 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.