Mireasa din 6 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 8

mireasa sezonul 8 reluari complete 2023
O discuție la mireasa sezonul 8 episodul 8 din 6 septembrie 2023, despre trecut inițiată de Sergiu la prima lor întâlnire a adus tensiuni între Andreea și tânăr. În emisia de Mireasa de pe 6 septembrie 2023, au fost difuzate imagini cu discuția lor. Andreea și Sergiu s-au apropiat după blind date. Cei doi au avut apoi o întâlnire la mic dejun, iar băiatul a mărturisit că a plecat dezamăgit.

Madi este concurentă în sezonul 8 Mireasa. Până la cei 29 de ani ai săi, tânăra a avut parte de experiențe dificile. Madi de la Mireasa sezon 8 are 29 de ani, e din Provița de sus și s-a căsătorit la 18 ani. Divorțul a fost decizia ei. Madi a povestit că în relațiile trecute s-a confruntat cu viciile partererilor care i-au fost alături

După relațiile eșuate, Madi a căzut în depresie.

În urmă cu un an am căzut într-o depresie severă. Nu mai știam de mine. Aveam halucinații. Nu mai înțelegeam ce caut aici. Cine sunt, ce se întâmplă cu mine. Nu mai știam să mănânc, să beau apă. Probabil s-au adunat… relațiile eșuate, stresul oboseala. Am ajuns să am atacuri de panică și frică de moarte.

Mireasa sezonul 8 episodul 8 din 6 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 8 online 6 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 8 online 6 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 8 reluare din 6 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.