Mireasa din 6 Octombrie Sezonul 8 Episodul 30 Reluare

mireasa sezonul 8 episodul 30 din 6 octombrie 2023
Daniel a trișat la task-ul cu dovleacul in gala mireasa sezonul 8 episodul 30 reluare 6 octombrie 2023, astfel că a primit o sancțiune. În urmă cu câteva zile, băieții au fost provocați să decoreze câte un dovleac. Mamele și fetele l-au ales pe cel mai atrăgător. Câștigător a fost dovleacul lui Daniel, care era accesorizat cu brățara lui.

Moderatoarea Simona Gherghe i-a atras atenția lui Daniel să nu mai folosească obiecte personale pentru că sunt ușor de recunoscut și nu este fair play. Atunci Ana spunea că nu a știu clar că e brățara iubitului ei, în timp ce Daniel nu spunea nimic. Însă după ce au avut parte de premiu, un date la Grădina Zoologică din Târgoviște, el recunoștea că a pus brățara cu o anumită intenție.

Ultima săptămână a fost intensă pentru concurenții de la Mireasa. După ce a aflat că nu este eliminat, Liviu a avut mai multe zile tensionate. A încălcat regulamentul și a primit pedepsa: minim 5 ședinte de terapie cu psihologul Eduard Puiu, trebuie să plătească daunele și nu va avea niciodată imunitate.

Fiecare băiat a numit o fată pentru eliminare, pe când fiecare fată a votat un concurent pentru a părăsi casa Mireasa.

Mireasa sezonul 8 episodul 30 din 6 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 30 online 6 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 30 online 6 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 30 reluare din 6 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.