Mireasa din 6 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 51

mireasa sezonul 8 episodul 51 din 6 noiembrie 2023
După gala de vineri, unde Simona Gherghe i-a invitat pe concurenții care s-au enervat văzând imaginile în care Bogdana se certa cu doamna Lucica să se ridice în picioare, fata a fost în continuare nervoasă.„Mi-au dat o mare lecție că s-au ridicat în picioare, m-au pus pe mine la zid și s-au simțit bine. Poate să se ridice toată țara asta în picioare să arate spre mine cu degetul, că pe mine nu mă interesează”

Cel mai nou cuplu din de la mireasa sezonul 8 episodul 51 online 6 noiembrie 2023 este format din Alex și Andreea. Cei doi s-au sărutat pasionat pe ringul de dans: „Alex, de ce te-ai dat cu ruj roșu?”, a întrebat în glumă Andreea pe Alex.

Ana a mers rapid după Daniel pentru a afla ce se întâmplă cu iubitul ei. Daniel i-a explicat iubitei că a primit îngrijiri medicale și că a aflat că tensiunea îi scăzuse foarte mult, situație cu care el nu era obișnuit.

Mireasa sezonul 8 episodul 51 din 6 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 51 online 6 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 51 online 6 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 51 reluare din 6 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.