Mireasa din 6 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 102 Online

mireasa sezonul 7 episodul 102 din 6 iunie 2023 online
În emisia Mireasa din 6 iunie 2023 sezonul 7 episodul 102, s-a discutat despre conflictele izbucnite între băieții din casa Mireasa. Băieții din casa Mireasa au format 2 găști (cu excepția lui Vlad care este neutru). Conflictele au fost în toi, mai ales după ce s-au certat din cauza împărțirii copănelelor de pui. Antonio și Dani s-au aliat în comentarii legate de celălalt grup format din Andrei, Roberto și Mihai.

După petrecerea de sâmbătă Antonio și Dani au avut un conflict cu Roberto. Iubitul Mariei a sugerat că Roberto face tot posibilul să apară în materiale la Capricii

„Câteodată mi se pare că faci subiecte să apari la Capricii. Denisa, Beatrice și Anemona. De Denisa mi-ai zis-o mie cu visele”, a spus Antonio.

„Trebuie să știi cui, când și ce să vorbește. Spune-ne tu ce te-a măcinat de Beatrice. Te-a durut sufletul că n-a venit și te-ai combinat cu Maria”, a spus Roberto.

Mireasa sezonul 7 episodul 102 din 6 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 102 online 6 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 102 online 6 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 102 reluare din 6 iunie 2023 online.


error: Content is protected !!