Mireasa din 6 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 73

mireasa sezonul 8 episodul 73 din 6 decembrie 2023
În casa de la mireasa sezonul 8 episodul 73 online 6 decembrie 2023 a avut loc task-ul telefoanelor, unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului. Concurenții Mireasa aflați în cuplu au privit în telefonul partenerului. Poze, mesaje sau notițe au fost analizate. Scopul task-ului este ca cei doi parteneri să afle totul unul despre altul și să aibă încredere în ei. Sergiu și Madi au fost primii care au participat la task.

Cum a luat telefonul lui Madi, Sergiu l-a căutat pe Horia la prietenii de pe rețelele sociale, însă nu l-a găsit. În timp ce se uita pe telefonul lui Sergiu, pe telefonul lui a fost trimis un mesaj de la un număr necunoscut, unde scria că băiatul ar fi homosexual și că prietenul lui este de fapt iubitul. În mesaj se specifica și că Sergiu și-a luat un apartament în vecinătatea lui Mircea.

Ioana și Marius au participat la task-ul telefoanelor. Fata a spus că nu i-au ajuns cele 30 de minute puse la dispoziție pentru a analiza toate imaginile și mesajele. Ioana a descoperit materiale cu conținut pentru adulți în telefonul iubitului. De asemenea, fata a primit un mesaj în care i se spunea că Marius ar fi bisexual. De asemenea, tânăra a remarcat un mesaj trimis de Mariuns unei femei, căria i-a spus că vor vorbi după ce iese din emisiune.

Mireasa sezonul 8 episodul 73 din 6 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 73 online 6 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 73 online 6 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 73 reluare din 6 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.