Mireasa din 5 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 80 Integral

mireasa sezonul 7 episodul 80 din 5 mai 2023 online
Cuplurile au pus întrebări celor singuri in editia Mireasa 5 mai 2023 sezonul 7 episodul 80. Hatice și Mihai au fost jurnaliștii de serviciu. Iată cum au decurs interviurile. Cuplurile au formulat și adresat întrebări pentru concurenții singuri de la Mireasa sezon 7. Ei au avut de jurizat și au trimis cel mai nesincer concurent în cursa de eliminare.

”Dacă ți se oferă șansa să ieși pentru Giulia, ai ieși?” Antonio a spus că s-ar gândi, dar nu știe dacă ar face acest gest și îi place în casa Mireasa. Acesta a mai afirmat că e o decizie pe care o s-o ia pe loc. El crede 80% în prietenia cu Zain. Pentru familia perfectă pentru el, care să-l facă să uite de tot ce e în jur, ar călca pe cadavre.

Mireasa sezonul 7 episodul 80 din 5 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 80 online 5 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 80 online 5 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 80 reluare din 5 mai 2023 online.


error: Content is protected !!