Mireasa din 4 Decembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 71

mireasa sezonul 8 episodul 71 din 4 decembrie 2023
Ioana și Marius s-au certat la petrecerea de sâmbătă. Tânăra nu-l consideră în totalitate sincer pe băiat și are impresia că face anumite lucruri „pentru televizor”. În editia de la mireasa sezonul 8 episodul 71 online 4 decembrie 2023 cei doi au apărut unul lângă altul pe canapea, dar nu s-au ținut de mână. Marius a spus că n-au apucat să discute la calm despre toată situația.

Bia și Robert au purtat o discuție codificată, care a dus la tensiuni. Doamna Anina a privit imaginile difuzate în emisia de astazi.

Luiza și Alex sunt în prezent concurenții singuri din casa Mireasa. Tânăra a ținut să-i spună băiatului că nu-și dorește o relație cu el. Artiștii de la petrecere i-au îndemnat pe Luiza și Alex să danseze împreună. Luiza a fost reticentă și nu și-a dorit o apropiere fizică cu băiatul, iar tânărul nu s-a simțit tocmai confortabil când a văzut respingerea fetei. Luiza l-a luat la o discuție pe Alex:

Mireasa sezonul 8 episodul 71 din 4 decembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 71 online 4 decembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 71 online 4 decembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 71 reluare din 4 decembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.