Mireasa din 31 Octombrie Sezonul 8 Episodul 47 Online

mireasa sezonul 8 episodul 47 din 31 octombrie 2023
Simona Gherghe își sărbătorește ziua de naștere astăzi, la mireasa sezonul 8 episodul 47 online 31 octombrie 2023. La scurt timp după ce emisiunea a început, colegii din emisie și concurenții de la Mireasa au pregătit un moment special pentru moderatoarea show-ului matrimonial de la a1.

Tinerii au început să cânte și curând Simona Gherghe s-a oprit din vorbit. Moderatoarea a fost surprinsă să îi audă cântând ”La mulți ani”. Nu a durat mult, iar colegii moderatoarei au adus în platou un tort și flori. Impresionată de gesturile tuturor, prezentatoarea TV le-a mulțumit. Ea a mai precizat că primește mesaje de dimineață și le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea.

Doamna Paula, mama doamnei Lucica, au vorbit la telefon. Bunica lui Liviu e dezamăgită de comportamentul băiatului. ”Te îndepărtezi. Toată lumea e dezamăgită de comportamentul lui. Nu te mai lăsa giugiulită”, a spus bunica lui Liviu. Aceasta a sfătuit-o să se îndepărteze de fiul său, pe care l-a criticat aspru pentru felul în care se comportă cu mama lui.

Mireasa sezonul 8 episodul 47 din 31 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 47 online 31 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 47 online 31 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 47 reluare din 31 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.