Mireasa din 30 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 69 Integral

mireasa sezonul 8 episodul 69 din 30 noiembrie 2023
La mireasa sezonul 8 episodul 69 online 30 noiembrie 2023 a existat un conflict între cuplurile Ioana-Marius și Madi-Sergiu, pentru că cei din urmă și-au exprimat susținerea față de Luiza în cursa de eliminare. Madi a mers la Ioana să-i spună că și-a dorit doar să nu plece niciunul dintre ei și să fie Luiza în top 3.

Cuplurile din casa Mireasa au dansat pe ritmurile muzicii lui Pepe. Artistul a jurizat și a ales cel mai pasional dans. Pepe a fost prezent în emisia live de Mireasa de pe 30 noiembrie 2023. Artistul a privit imagini cu cuplurile sezonului 8 dansând pe ritmurile piesei sale „Sentimente intense”. Ana și Daniel, Madi și Sergiu, Bia și Robert, Bogdana și Liviu, Ioana și Marius, Daria și Adrian, Andreea și Bogdan au participat la task.

Cuplurile din sezonul 8 Mireasa au participat la task-ul sărutului. Fanii emisiunii au aflat în emisia live de pe 30 noiembrie 2023 cine a rezistat cel mai mult. Înainte de task-ul sărutului, băieții au participat la task-ul usturoiului. Task-ul sărutului a venit într-o nouă formulă în sezonul 8 Mireasa. De această dată a existat o probă de departajare. Băieții au primit ca task să mănânce 7 căței de usturoi în 5 minute. Numai 3 băieți au reușit.

Mireasa sezonul 8 episodul 69 din 30 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 69 online 30 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 69 online 30 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 69 reluare din 30 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.