Mireasa din 30 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 120 Reluare

mireasa sezonul 7 episodul 120 din 30 iunie 2023 online
Gala Mireasa din 30 iunie 2023 sezonul 7 episodul 120 a început cu precizarea Simonei Gherghe despre motivul absenței cuplului Vlad și Cătălina din platou. De asemenea, la începutul emisiei au fost difuzate imagini cu o discuție tensionată între Dani și Daiana. Simona Gherghe a precizat că Vlad și Cătălina lipsesc din gala Mireasa de pe 30 iunie 2023 pentru că sunt la primul fantasy date: „Sunt mai bine decât noi”, a spus prezentatoarea Mireasa despre cei doi care au deschis șirul întâlnirilor spectaculoase ale cuplurilor finaliste.

După aceste discuții cei doi s-au sărutat, însă Dani considera că e cazul ca Daiana să stea singură și să se gândească la ce au vorbit. Întrebați de Simona Gherghe ce îi frământă, Daiana și Dani au răspuns: „Am realizat că nu știm să ne zicem lucrurile care ne deranjează unul la celălalt”.

Daiana a izbucnit în lacrimi în live, tensionată după discuția pe care a avut-o cu mama ei. În contextul recentelor neînțelegeri dintre ea și Dani, Daiana a avut o convorbire la telefon cu mama ei.

Mireasa sezonul 7 episodul 120 din 30 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 120 online 30 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 120 online 30 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 120 reluare din 7 iunie 2023 online.


error: Content is protected !!