Mireasa din 30 August 2023 Sezonul 8 Episodul 3

mireasa sezonul 8 reluari complete 2023
Robert de la Mireasa sezonul 8 episodul 3 din 30 august 2023 le-a cunoscut pe concurente în ediția din 30 august 2023. Cele opt tinere au spus ce părere și-au făcut despre el, după ce au urmărit imaginile de la prezentare. Acesta a intrat cu emoții în casa Mireasa sezonul 8. Acesta le-a impresionat pe tinerele concurente.

Bianca i-a zis că are nevoie de un antrenor personal, să mai pună câteva kilograme. Daria i-a urat baftă. ”Pare un băiat foarte așezat, cuminte și seamănă foarte bine cu doamna Anina”, a punctat și Ana.

Mireasa sezonul 8 episodul 3 din 30 august 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 3 online 30 august 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 3 online 30 august 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 16 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 3 reluare din 30 august 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din 30 august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.


error: Content is protected !!