Mireasa din 3 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 78 Reluare

mireasa sezonul 7 episodul 78 din 3 mai 2023 online
Au ieșit scântei in editia de azi la mireasa 3 mai 2023 sezonul 7 episodul 78 după ce mamele și cei singuri au pus întrebări ”interzise” celor din cupluri. Iată ce și-au reproșat. Aflând că Maria și Irina au vrut să știe dacă Mihai se simte sub papucul lui Hatice, băiatul s-a enervat. Le-a zis că nu au cuplu, deși sunt aici de multe luni. Ba mai mult, Mihai i-a spus Irinei că și-a bătut joc de doi băieți.

Nu a fost singurul care a răbufnit înainte să fie difuzate materialele cu întrebările incomode alte celor singuri. Andrei: ”Ție îți place în rolul de bețivă?”. Simona s-a supărat și ea și l-a susținut pe iubitul ei. ”Vrei să vezi discuții, reacții”, a zis fata. Dar să vedem cum a decurs fiecare interviu și ce set de întrebări periculoase a primit fiecare cuplu în parte.

Mireasa sezonul 7 episodul 78 din 3 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 78 online 3 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 78 online 3 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 78 reluare din 3 mai 2023 online.


error: Content is protected !!