Mireasa din 29 Septembrie Sezonul 8 Episodul 25 Online

mireasa sezonul 8 episodul 25 din 29 septembrie 2023
Daria a încheiat cunoașterea cu Marius la mireasa sezonul 8 episodul 25 online 29 septembrie 2023 în urma discuțiilor și tensiunilor din ultimele zile. Ea a anunțat decizia în Gala de vineri, 29 septembrie 2023. ”E foarte controversată situația.”, a spus Daria. Ea și Marius au căzut de acord asupra faptului că nu se văd împreună în viitor.

Bia și Robert s-au sărutat. Cei doi au avut un date la jacuzzi și au profitat de această ocazie pentru a își da frâu liber sentimentelor. Un nou cuplu în casa Mireasa sezonul 8. Bia și Robert formează oficial o pereche după ce s-au sărutat în timpul date-ului în jacuzzi. Robert a povestit că Bia a fost cea care a făcut un pas mai mare spre sărut, deși gestul a fost reciproc.

A fost o săptămână intensă pentru concurenții de la Mireasa sezonul 8. Liviu și Adrian s-au aflat în cursa de eliminare, iar ceilalți au așteptat cu sufletul la gură să afle favoriții publicului.

Mireasa sezonul 8 episodul 25 din 29 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 25 online 29 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 25 online 29 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 25 reluare din 29 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 25 de ore din 25, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.