Mireasa din 29 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 68

mireasa sezonul 8 episodul 68 din 29 noiembrie 2023
In episodul de astazi la Mireasa sezonul 8 episodul 68 online 29 noiembrie 2023 a fost repetiție pentru cununie. Concurenții s-au căsătorit pentru o zi. Cuplurile logodite vor spune ”da” în mod fictiv, anticipând momentul marelui ”DA” de pe 22 decembrie 2023. Andrei Ștefănescu este cel care a oficializat cununiile.

Primii care s-au cununat au fost Andreea și Bogdan, care formează cel mai recent cuplu din casa Mireasa. Au urmat Marius și Ioana. Băiatul a spus un ”DA” hotărât, dar iubita lui nu a părut așa convinsă. Marius a fost pus pe șotii și a vrut să dea mâna cu ”părintele”, însă Andrei Ștefănescu l-a sfătuit să mai aștepte până la acel pas.

Simona Gherghe a citit rezultatul sondajului ”Care este cea mai frumoasă poveste de iubire a sezonului?”. Cuplurile logodite și-au spus povestea de iubire din casa Mireasa. Aceștia au rememorat atât momentele frumoase, cât și pe cele dificile.

Bătălia s-a dat între aceste procente: 32,99% la 50,43%. ”Au câștigat cu 50,43% dintre voturile telespectatorilor Ana și Daniel”, a anunțat Simona Gherghe.

”O să mergeți la munte anul acesta, după ce ieșim de aici. Pe locul al doilea au fost Madi și Sergiu”, a mai adăugat moderatoarea emisiunii.

Mireasa sezonul 8 episodul 68 din 29 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 68 online 29 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 68 online 29 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 68 reluare din 29 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.