Mireasa din 29 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 119 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 119 din 29 iunie 2023 online
Concurenții de la Mireasa 29 iunie 2023 sezonul 7 episodul 119 au participat la „Provocarea iubirii”, un joc care ar putea să-i pregătească pe tineri pentru viața de afară, pentru că pretutindeni pot apărea ispite. Echipele, precum și locurile de desfășurare a acțiunii au fost desemnate prin tragere la sorți. Fetele au fost 30 de minute ispite, apoi rolurile s-au schimbat. Juratul a fost Tomi, o ispită de la Insula Iubirii, sezonul 2. Task-ul a fost făcut să demonstreze că relația lor este sudată.

Simona Gherghe i-a atras atenția Mariei, după ce aceasta a susținut că doamna Ana a numit-o „incapabilă”. La Mireasa, Capriciile Iubiii, sora Mariei a avut o intervenție telefonică, iar logondnica lui Antonio a acuzat că doamna Ana a numit-o „incapabilă”. În emisia live de Mireasa, de pe 29 iunie 2023 concurenții au lămurit că acel termen nu a fost de, fapt atribuit Mariei.

Mireasa sezonul 7 episodul 119 din 29 iunie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 119 online 29 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 119 online 29 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 119 reluare din 7 iunie 2023 online.


error: Content is protected !!