Mireasa din 28 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 67 Online

mireasa sezonul 8 episodul 67 din 28 noiembrie 2023
Andreea și Bogdan sunt, din nou, într-o cunoaștere la mireasa sezonul 8 episodul 67 online 28 noiembrie 2023. Tinerii au discutat despre ce s-a întâmplat la party și au decis să-și mai dea o șansă. Alex a privit ”învins” imaginile în care Andreea și Bogdan vorbeau despre o nouă șansă. Mai multe detalii în reluarea de mai jos. După ce Bogdan a încercat să o sărute de două ori, Andreea a purtat o discuție pe terasă cu el.

Concurenții, în rol de părinți. Task-ul inedit a presupus interacțiunea cu o fetiță. Micuța Cristina a fost prezentă în casa Mireasa și i-a provocat pe concurenții să intre în locul de părinți. Ei au citit câte o poveste.

Primii au fost Ana și Daniel, ei au citit Frumoasa și Bestia. După ce au terminat, cei doi i-au transmis și morala poveștii. Au urmat Marius și Ioana, băiatul a citit cu intonație și a scos zâmbete de la fetiță.

Robert și Bia au citit cartea Cenușăreasa. Albă ca Zăpada a fost povestea pe care Liviu și Bogdana au lecturat-o pentru invitata lor. Tinerii au și interacționat cu Cristina, provocând-o să identifice piticii.

Mireasa sezonul 8 episodul 67 din 28 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 67 online 28 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 67 online 28 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 67 reluare din 28 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.