Mireasa din 27 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 45

mireasa sezonul 8 episodul 45 din 27 octombrie 2023
Bogdana și mama ei au avut parte de un dialog la telefon la mireasa sezonul 8 episodul 45 online 27 octombrei 2023, iar fata s-a supărat din cauza unei afirmații făcute de femeia care i-a dat viață despre Liviu. Mama Bogdanei a vorbit la telefon cu fiica ei, după ce Liivu a primit o scrisoar în care bunica lui i-a zis că fata a fost secretoasă în cele două săptămâni în care a locuit la Craiova.

Mama Bogdanei a transmis un mesaj în care a spus despre fiica ei că „Locul ei nu este în această familie. Nu poți avea încredere în oricine” și ulterior fata și mama ei au avut o discuție telefonică:

„Nu era cazul să intre în direct. Eu am înțeles că prietenii lui sunt dezamăgiți. Deci vă înțelegeți bine? Eu nu pot să mă bag pentur că nu cunosc. Măi mama, prin faptul că el te-a vrut într-un loc, înseamnă că el e foarte gelos”, a spus mama Bogdanei, iar fata s-a enervate din nou.

Cele cinci mame din casa Mireasa au fost invitate de Gabriela Cristea să voteze o fată pentru eliminare. Doamna Lucica, doamna Mirela, doamna Anina, doamna Maria și doamna Crina au scris pe hârtie numele unei fete despre care considră că nu-și mai are locul în casa Mireasa.

Mireasa sezonul 8 episodul 45 din 27 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 45 online 27 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 45 online 27 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 45 reluare din 27 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.