Mireasa din 27 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 66

mireasa sezonul 8 episodul 66 din 27 noiembrie 2023
Mama Ioanei a ținut să-i spună fiicei ce se discută în mediul online despre Marius la mireasa sezonul 8 episodul 66 online 27 noiembrie 2023. Ioana a discutat cu mama sa, care i-a spus ce se discută despre Marius în mediul online. Băiatul neagă unele informații și spune că a făcut videochat în urmă cu 10 ani.

Familiile concurenților au venit la Mireasa pentru a sărbători logodnele copiilor. Primul care a pășit în platou a fost tatăl lui Robert. Emoționat, acesta a adus flori și cadouri pentru tinerii logodiți.

Doamna Anina s-a emoționat să-și vadă soțul și a lăcrimat în timp ce urmărea momentul cererii în căsătorie.

Curând s-au alăturat părinții Biei. Tatăl a susținut că e pregătit să-și vadă fiica măritată. Au adus și ei cadouri pentru porumbei: un tablou cu cei doi. Mai târziu, părinții lui Daniel au intrat și ei în platoul Mireasa. Au adus un cadou simbolic pentru copiii lor, un set de brățări cu ”iubire infinită”. Părinții Anei nu au putut sosi.

Mireasa sezonul 8 episodul 66 din 27 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 66 online 27 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 66 online 27 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 66 reluare din 27 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.