Mireasa din 27 Aprilie 2023 Sezonul 7 Episodul 74 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 74 din 27 aprilie 2023 online
Băieții din casa Mireasa au curățat cartofi pe echipe de 2 câte 2. Miza a fost o noapte de dormit cu partenera. În editia Mireasa 27 aprilie 2023 sezonul 7 episodul 74 au fost difuzate imagini de la task. Dani și Daiana nu au fost prezenți în live, pentru că au primit un date, ca urmare a tsk-ului echilibrului.

Băieții au primit un sac de 30 de kg de cartofi, iar echipa care a curățat cea mai mare cantitate a fost declarată câștigătoare. Câștigători au fost desemnați Vlad și Roberto care au curățat împreună peste 6 kilograme de cartofi. Vlad a dormit cu Cătălina, iar Roberto a dormit în casa fetelor și a mamelor, în cameră cu mamele. Dani, care a fost în echipă cu Zain, a fost trist din cauza faptului că nu a câștigat, pentru că ar fi preferat o noapte de dormit cu Daiana, în loc de un date.

Mireasa sezonul 7 episodul 74 din 27 aprilie 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 74 online 27 aprilie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 74 online 27 aprilie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 74 reluare din 27 aprilie 2023 online.