Mireasa din 26 Septembrie Sezonul 8 Episodul 22 Online

mireasa sezonul 8 episodul 22 din 26 septembrie 2023
Madi și Sergiu de la Mireasa sezonul 8 episodul 22 online 26 septembrie 2023 s-au sărutat. Tinerii au dorit să păstreze momentul doar pentru ei, așa că le-au mărturisit doar doamnei Maria și lui Adrian. Ceilalți concurenți au aflat în emisia live din 26 septembrie 2023 despre sărutul lor. Madi și Sergiu s-au declarat un cuplu, în aplauzele tuturor.

Sergiu și Madi s-au sărutat. După ce s-au jucat pe terasă, cei doi au petrecut timp împreună și în casa Mireasa. Deși cu doar câteva momente înainte, fata îi spunea să nu o sărute, curând asta se întâmpla.

Tinerii s-au mușcat, pupat și ținut în brațe. ”Promit că nu o să-ți mai dau drumul niciodată”, i-a spus Sergiu după ce s-au sărutat. Cei doi au continuat să se țină în brațe și să se sărute.

Mireasa sezonul 8 episodul 22 din 26 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 22 online 26 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 22 online 26 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 22 reluare din 26 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.