Mireasa din 26 Octombrie Sezonul 8 Episodul 44 Integral

mireasa sezonul 8 episodul 44 din 26 octombrie 2023
Gabriela Cristea prezintă editia de astazi mireasa sezonul 2 episodul 62 online 26 octombrie 2023, chiar de ziua sa. Simona Gherghe a anunțat că se va întoarce luni pe fotoliul din livingul emisiunii Mireasa- Iubire Infinită. Gabirela Cristea a precizat că Simona Gherghe este plecată și i-a urat distracție plăcută.

În timpul aniversării de 1 lună de relație a cuplului Sergiu și Madi, Bia a avut parte de o accidentare. După o lovitură la ovhi, fata a fost dusă de urgență la spital. Bia a ținut torul aniversar, iar artificiile i-au creat un deranj ocular. Două cadre medicale au venit în casa Mireas ași au constatat starea Biancăi, hotărând necesitatea de a merge la spital. Fata a fost transportată cu o ambulanță în timpul nopții.

Mireasa sezonul 8 episodul 44 din 26 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 44 online 26 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 44 online 26 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 44 reluare din 26 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 26 de ore din 26, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.