Mireasa din 26 Iunie 2023 Sezonul 7 Episodul 116 Complet

mireasa sezonul 7 episodul 116 din 26 iunie 2023 online
Schimb dur de replici între Maria și Irina la mireasa 26 iunie 2023 sezonul 7 episodul 116, după ce prima a refuzat să facă curat în casa Mireasa. Irina i-a aruncat papucii, i-a scos hainele din mașina de spălat, a invitat-o să doarmă în balansoar și a numit-o ”scroafă”. Maria a refuzat să facă curat în bucătărie, iar fetele au fost foarte deranjante. Cea mai deranjată a fost Irina, care a mers în baie și a scos hainele Mariei din mașina de spălat. Mai târziu, i-a aruncat papucii în living.

”Ți-i pun în pat”, a zis Irina, când Maria a refuzat să-i ia din living, acolo unde erau aruncați. ”O să zic că e o putoare de fată. Hainele nu le strânge, chiloții îi lasă peste tot. Are praful de 2m pe noptieră”, a susținut mai târziu Irina, într-o discuție cu Anemona.

Irina a insistat ca Maria să facă curat pe terasă. În schimb, iubita lui Antonio nu a vrut să curețe și s-a machiat. Fetele au susținut că nu și-a curățat nici locul unde s-a aranjat. ”Mamă, ce scroafă de femeie. Eu nu mai pot, pe bune”, a zis Irina.

Mireasa sezonul 7 episodul 116 din 26 iunie 2023 reluare

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 116 online 26 iunie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 116 online 26 iunie 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 116 reluare din 7 iunie 2023 online.


error: Content is protected !!