Mireasa din 25 Septembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 21

mireasa sezonul 8 episodul 21 din 25 septembrie 2023
Liviu a fost foarte nervos la mireasa sezonul 8 episodul 21 din 25 septembrie 2023 pentru că Bogdana a părăsit competiția. Acesta consideră că vinovată este Alina. Într-o discuție cu Andrei, care era înverșunat pe Alina din cauza faptului că l-a nominalizat, Liviu a folosit un limbaj care nu-i face cinste. Mai târziu, și iubitul Bogdanei a continuat să o vorbească de rău pe Alina. El a dat de înțeles că tânăra este o femeie ușoară și jignirile nu s-au oprit aici.

Un nou cuplu în casa Mireasa! Andreea și Bogdan din sezonul 8 s-au sărutat și formează oficial un cuplu. Andreea și Bogdan s-au sărutat la petrecerea de sâmbătă. Cei doi au început în dormitor și cu greu au reușit să stea departe unul de altul. După ce au șters, în mai multe rânduri, urmele lăsate de rujul Andreei, tinerii s-au sărutat și în living, de față cu toată lumea.

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sunt într-o cunoaștere. În bucătărie, sâmbătă, Robert făcea primii pași către Bia, după scandalul uriaș în care fata și doamna Anina au fost implicate.

Mireasa sezonul 8 episodul 21 din 25 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 21 online 25 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 21 online 25 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 21 reluare din 25 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.