Mireasa din 25 Octombrie 2023 Sezonul 8 Episodul 43

mireasa sezonul 8 episodul 43 din 25 octombrie 2023
Episodul 43 sezonul 8 din mireasa 25 octombrie 2023 a avut parte de un început tensionat. Doamna Anina a anunțat că este hotărâtă să părăsească emisiunea. În ciuda încercărilor unora dintre concurenți de a o convinge să rămână, mama lui Robert a ieșit pe porți.

Doamna Anina a fost foarte supărată din cauza materialului difuzat la Mireasa unde doamna Mirela s-a plâns de sforăitul mamei lui Robert. Doamna Anina a spus că doamna Mirela a „făcut-o de râs la toată țara”. „Vreau să circul în Oradea liniștită pe stradă, fără să știe lumea ce tabieturi am eu. Eu chiar nu vreau să mă tragă lumea de mânecă că mă știu că am făcut nu știu ce. M-am reevaluat pe mine. Stop! Până aici! Eu ținta ironiilor n-am de gând să ajung în Oradea. E vorba de deminitatea mea”, a spus doamna Anina după difuzarea imaginilor despre sforăit.

Adrian a delcarat că tot timpul petrecut în casa Mireasa a fost îndrăgostit de Daria. Afirmația a fost comentată în emisia live de pe 25 octombrie, în contextul în care băiatul a avut o apropiere și cu Ioana la un moment dat. Adrian și Daria au petrecut ceva timp împreună, au avut parte de discuții, iar băiatul a afirmat că de ea este îndrăgostit!

Mireasa sezonul 8 episodul 43 din 25 octombrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 43 online 25 octombrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 43 online 25 octombrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 43 reluare din 25 octombrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 25 de ore din 25, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.