Mireasa din 23 Mai 2023 Sezonul 7 Episodul 92

mireasa sezonul 7 episodul 92 din 23 mai 2023 online
Dani și Daiana formează al doilea cuplu logodit la mireasa 23 mai 2023 sezonul 7 episodul 92. Băiatul și-a cerut iubita în căsătorie la mare. Dani și Daiana au avut parte de clipe romantice pe plaja din Mangalia, iar cererea a avut loc spre seară, pe yaht. În timp ce fata privea spre larg, Dani s-a așezat în genunchi și i-a spus câteva cuvinte emoționante.

„Iubire, vreau să-ți spun că n-am cuvinte să-ți exprim cât de fericit sunt că ai apărut în viața mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut în așa fel încât să ne întâlnim! Te iubesc mult! Cum ai spus și tu, noi ne-am născut să fim unul pentru altul.Vrei să fii soția mea acum și pentru totdeauna?”

„Da! vreau! Nu pot să cred! Vreau să fim toată viața împreună”, a spus Daiana.

Mireasa sezonul 7 episodul 92 din 23 mai 2023 reluare

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al şaptelea sezon. Astfel, începând din ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul-pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

„Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând din ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni până vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să văd din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem in ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 92 online 23 mai 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 7 episodul 92 online 23 mai 2023, poate fi urmarita mai jos

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial, care va avea premiera luni, ianuarie, de la 14:00, la a1. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 7 episodul 92 reluare din 23 mai 2023 online.