Mireasa din 22 Septembrie Sezonul 8 Episodul 20 Reluare

mireasa sezonul 8 episodul 20 din 22 septembrie 2023
Liviu a ridicat tonul la doamna Lucica și a făcut-o să plângă, cu o seară înainte de gala. Liviu dorea să bea un pahar cu vin alături de Bogdana, iar doamna Lucica i-a cerut să meargă la cameră pentru a cere voie. Liviu nu a considerat că este nevoie să ceară voie, însă mama lui a insistat că nu crede că este permis în regulament.

Cristina, fiica doameni Anina și sora lui Robert de la mireasa sezonul 8 episodul 20 din 22 septembrie 2023, a avut o discuție la telefon cu fratele și mama ei, după situația tensionată în care au fost implicați. Atât Cristina cât și doamna Anina au plâns la telefon, iar fata și-a îndemnat mama să le ceară scuze Alinei și Biancăi pentru că le-a jignit.

În gala Mireasa de pe 22 septembrie 2023 Simona Gherghe a anunțat că în casă urmează să intre o nouă concurentă. În gala Mireasa au fost difuzate primele imagini cu Ioana, noua concurentă a sezonului 8 care se pregătește să intre în competiție. Ioana este Zodia Taur, are 25 de ani, locuiește din Anglia, are 1,60 m. înălțime, are un tatuaj și este pasionată de tenisul de masă.

Mireasa sezonul 8 episodul 20 din 22 septembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 20 online 22 septembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 20 online 22 septembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 20 reluare din 22 septembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.