Mireasa din 22 Noiembrie 2023 Sezonul 8 Episodul 63

mireasa sezonul 8 episodul 63 din 22 noiembrie 2023
Madi și Sergiu de la mireasa sezonul 8 episodul 63 online 22 noiembrie 2023 s-au logodit la Roma. Cum a fost cererea în căsătorie și care au fost primele impresii după noaptea la hotel. Madi a fost surprinsă de cererea în căsătorie. Cei doi au fost foarte emoționați în unul dintre cele mai speciale momente din viața lor.

Mamele concurenților i-au felicitat pentru logodnă. Mama lui Madi a zis că momentul a fost foarte frumos și abia a putut vorbi din cauza lucrurilor. Ea consideră că s-au schimbat în bine și i-a transmis fiicei că o iubește până la infinit.

Andreea nu vrea să mai formeze un cuplu cu Alex de la Mireasa sezonul 8. Cei doi s-au despărțit.

În urmă cu câteva zile, Andreea și Alex au beneficiat de timp fără camere, în care băiatul i-a povestit despre fosta relație. Ulterior, cei doi au avut mai multe discuții tensionate și concurenta a făcut o cerere pentru a discuta cu mama sa. Părintele o asigura că Alex e potrivit pentru ea și că îi vede suflete pereche. Lucrurile păreau să intre pe făgașul normal, însă curând intervenția fostei iubite a lui Alex avea să tulbure și mai tare apele.

Mireasa sezonul 8 episodul 63 din 22 noiembrie 2023 reluare

Reality show-ul matrimonial „Mireasa” revine la a1 cu sezonul 8. O nouă serie de concurenți sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche. Iată când are premiera noul sezon al show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţã în rândul telespectatorilor revine la a1 cu cel de-al optulea sezon, începând de la finalu’ lunii august, de luni până vineri, de la ora 14.00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 63 online 22 noiembrie 2023.

Emisiunea mireasa sezonul 8 episodul 63 online 22 noiembrie 2023, poate fi urmarita mai jos

„Noul sezon Mireasa – Iubire infinită se întoarce! Abia aştept să-i cunosc pe cei 12 concurenţi, 8 fete şi 8 băieţi, alături de însoţitoarele lor, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din afara ei, pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, din august, la a1. Sezonul acesta stă sub semnul iubirii infinite, pentru că noi asta căutăm: poveşti de iubire, care să dureze o viaţă! Sunt emoţionată la gândul unui nou început, aşa că vă invit să ne fiţi alături, din august, de luni până vineri, de la 14.00 la a 1!”, dezvăluie Simona Gherghe. Urmareste mai jos emisiunea mireaza sezonul 8 episodul 63 reluare din 22 noiembrie 2023 online.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine, începând din august, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la a1.